Ασφάλεια Σκύλου

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες εξασφάλισης

Δεν είναι όλοι ίδιοι και εμείς δεν είμαστε ίδιοι με τους άλλους

Εμπιστοσύνη. Επαγγελματισμός. Εξασφάλιση. Προνοητικότητα. exasfalisou.gr

Εύκολη πλοήγηση στο Περιεχόμενο
Εκτιμώμενος χρόνος διαβάσματος 5 λεπτά

Σκύλος, ο καλύτερος και παντοτινός φίλος του ανθρώπου

Ο μύθος λέει πως όταν ο θεός χώριζε τα ζώα από τον άνθρωπο με ένα δυνατό ποτάμι, ο σκύλος πήδηξε στο ποτάμι και στάθηκε δίπλα στον άνθρωπο. Ξεκινώντας από τα πρώτα κυνοειδή που πρώτα αυτά μας πλησίασαν, ο σκύλος παραμένει αιώνες στις υπηρεσίες μας. Από κουτάβι μας αγαπάει μέχρι τα βαθιά του γεράματα.

Ο σκύλος εξελίχθηκε μέσα στο χρόνο και ανάλογα με τις ανάγκες κάθε φορά. Έτσι θα βρούμε σκυλιά πελώρια που φτάνουν και τα 100 κιλά και σκυλιά μινιατούρες που δεν ξεπερνούν το ένα κιλό. Σκυλιά για σαλόνια και σκυλιά που σώζουν ανθρώπους από νερό ή χιόνι. Σκυλιά με μακρύ τρίχωμα, με μεσαίο τρίχωμα, με κοντό τρίχωμα ακόμα και άτριχα για αλλεργικούς. Σκυλιά περήφανα, υπεύθυνα αλλά και σκυλιά που μας διασκεδάζουν. Σκυλιά που μας προστατεύουν και σκυλιά με απίθανη νοημοσύνη που μας βοηθάνε, όπως τα σκυλιά που λειτουργούν ως  οδηγοί τυφλών. Ότι και να πει κανείς για αυτά θα είναι λίγο. Ένα είναι σίγουρο, ότι αξίζουν να τους δώσουμε την αγάπη και την προτεραιότητα που δικαιούνται.

Ασφάλεια Σκύλου

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα Safe Dog που καλύπτει τα εξής :

Απεριόριστες Κτηνιατρικές Επισκέψεις

Σε περίπτωση ασθενείας ή ατυχήματος δίνεται η δυνατότητα απεριόριστων κτηνιατρικών επισκέψεων στις συμβεβλημένες κτηνιατρικές κλινικές και κτηνιατρεία.

 • Δύο (2) κλινικές επισκέψεις ετησίως – Δωρεάν, επόμενες κλινικές επισκέψεις – με συμμετοχή του μέλους 10€ / επίσκεψη
 • Κατ’οίκον κλινικές επισκέψεις
 1. Δευτέρα έως Παρασκευή από ώρα 10.00 έως 20.00 – με συμμετοχή του μέλους από 15€ έως 20€
 2. Από ώρα 20.00 έως 10.00 και Σάββατο, Κυριακή και Αργίες – με συμμετοχή του μέλους από 30€ έως 40€

Ετήσιος Προληπτικός Έλεγχος ( Check Up)

Παρέχεται ετησίως: ένας (1) αιματολογικός έλεγχος (check up), κτηνιατρικές πράξεις, εμβολιασμός που περιλαμβάνει:

 • Check Up: Γενική αίματος, Ουρία, Κρεατινίνη, Ast, Alt, Alp, Λεισμάνια (kala-azar) screening, Ερλιχίωση screening – ΔΩΡΕΑΝ
 • Κτηνιατρικές πράξεις που περιλαμβάνουν:
  Κτηνιατρική κλινική εξέταση, έλεγχο αυτιών και καθαρισμό, έλεγχο οδοντιατρικό και συμβουλές – ΔΩΡΕΑΝ
 • Εμβολιασμός Ετήσιος (πενταπλό) με συμμετοχή του μέλους – 10€
  Σε περίπτωση χρήσης επταπλού εμβολιασμού το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου καθορίζεται σε 16€
 • Αγορά -Τοποθέτηση Microchip με συμμετοχή του μέλους – 15€

Απεριόριστες εργαστηριακές – απεικονιστικές εξετάσεις

Σε περίπτωση ασθενείας ή ατυχήματος δίνεται η δυνατότητα απεριόριστων εργαστηριακών – απεικονιστικών εξετάσεων στις συμβεβλημένες κτηνιατρικές κλινικές και κτηνιατρεία.

Απεριόριστες εργαστηριακές – απεικονιστικές εξετάσεις, με συμμετοχή του μέλους 40% και σύμφωνα με το Προσάρτημα Α.

Απεριόριστες Ημέρες Νοσηλείας

Σε περίπτωση ασθενείας ή ατυχήματος δίνεται η δυνατότητα απεριόριστης χρήσης για νοσηλείες στις συμβεβλημένες κτηνιατρικές κλινικές και κτηνιατρεία με συμμετοχή του ασφαλισμένου από 14€ έως15€ ανά ημέρα νοσηλείας.

Περιλαμβάνεται η φαρμακευτική αγωγή, η οποία χορηγείται κατά την διάρκεια της νοσηλείας εκτός ειδικών θεραπειών (ενδεικτικά παρέχονται cushing, καρδιοαναπνευστικές, ορμονολογικές παθήσεις καθώς και χημειοθεραπείες).

Έξοδα Νοσοκομειακής Περίθαλψης και Χειρουργικών Επεμβάσεων

Σε περίπτωση ασθενείας ή ατυχήματος δίνεται η δυνατότητα απεριόριστης χρήσης για νοσηλείες και χειρουργικές επεμβάσεις στις συμβεβλημένες κτηνιατρικές κλινικές και κτηνιατρεία με συμμετοχή του μέλους 40% στα έξοδα και σύμφωνα με το Προσάρτημα Β.

Κέντρα Περιποίησης – Καλλωπισμού (Pet Saloon – Grooming)

Η συστηματική, επιμελής περιποίηση του κατοικιδίου μας και η καθαριότητά του, θεωρούνται απαραίτητα για την σωματική του υγεία, αλλά και στην ψυχολογική του ευεξία.
Το συχνό μπάνιο, ο σχολαστικός του καθαρισμός καθώς και η χρήση κατάλληλων προϊόντων περιποίησης, συμβάλλουν ουσιαστικά στον ποιοτικό τρόπο ζωής του κατοικιδίου μας.

Αναγνωρίζοντας την σημασία του καλλωπισμού και καθαριότητάς τους, έχει συμβληθεί με εξειδικευμένα καταστήματα (pet saloon-grooming) με σκοπό την ποιοτική υποστήριξη των μελών της.

Στα μέλη /ασφαλισμένους προσφέρονται:

 • Δωρεάν από μία έως δύο (1-2) περιποιήσεις ομορφιάς – καλλωπισμού ετησίως που περιλαμβάνουν:
  Μπάνιο – λούσιμο, κόψιμο νυχιών, καθαρισμό αυτιών, καθαρισμό πρωκτικών αδένων.
 • Παρέχεται έκπτωση από 25% έως 30% τριάντα επί τοις εκατό επί του εκάστοτε τιμοκαταλόγου σε όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

Κέντρα Εκπαίδευσης Σκύλων

H εκπαίδευση των κατοικιδίων μας είναι ιδιαίτερα σημαντική διότι συμβάλλει στη σωστή κοινωνικοποίησή του, στην κατανόηση των κανόνων συγκατοίκησης και συμβίωσης και των κωδίκων επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη τους.
Επίσης η εκπαίδευση του κατοικιδίου μας, το καθιστά πιο ασφαλές στις καθημερινές του δραστηριότητες και το βοηθάει στην συμπεριφορά του.

Απαραίτητη θεωρείται και η εκπαίδευση του ιδιοκτήτη σχετικά με τις απαιτήσεις και ανάγκες του κατοικιδίου του, με σκοπό την παροχή ποιοτικής ζωής και ευτυχίας τους. Η βασική εκπαίδευση είναι απαραίτητη σε κάθε φυλή και μέγεθος.

Αντιλαμβανόμενοι την σπουδαιότητα για την εκπαίδευση του κατοικίδιου καθώς και την ενημέρωση του ιδιοκτήτη του, έχουμε συμβληθεί με πιστοποιημένα κέντρα εκπαίδευσης με σκοπό την ποιοτική υποστήριξη των μελών της.

Στα μέλη / ασφαλισμένους προσφέρονται:

 • Δωρεάν δυο (2) εκπαιδεύσεις (μαθήματα) βασικής υπακοής και κοινωνικοποίησης, ετησίως.
 • Παρέχεται έκπτωση 30% τριάντα επί τοις εκατό επί του εκάστοτε τιμοκαταλόγου, σε όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

 Κέντρα Φιλοξενίας Κατοικίδιων Συντροφιάς (PET PENSION)

Η έλευση του κατοικίδιου σε κάθε οικογένεια δημιουργεί ιδιαίτερη χαρά και η συμβίωση όλων των μελών με αυτό, ξεχωριστές στιγμές. Κατά την διάρκεια του χρόνου όμως μπορεί να απαιτηθεί η φιλοξενία και φύλαξή του, διότι ενδεχομένως να μην είναι εφικτή η επιμέλεια από τον ιδιοκτήτη.

Γνωρίζοντας την ανάγκη του ιδιοκτήτη για ασφαλή φύλαξη και ενδεδειγμένη φροντίδα του κατοικιδίου του, κατά την περίοδο που θα απαιτηθεί να δοθεί για φιλοξενία, απαιτείται η εξασφάλιση συνεργασίας με εξειδικευμένα αλλά και πιστοποιημένα ξενοδοχεία μικρών ζώων (kennels), τα οποία διαθέτουν, σύγχρονες υποδομές και εκπαιδευμένο προσωπικό.

Στα μέλη / ασφαλισμένους προσφέρονται:

 • Διαμονή σε πιστοποιημένα κέντρα φιλοξενίας – pension και με συμμετοχή των μελών από 8 – 12 ευρώ (€) ανά ημέρα διαμονής των κατοικίδιων συντροφιάς.
 • Για κάθε έξι (6) ημέρες φιλοξενίας χορηγείται μία (1) ημέρα, δωρεάν.
 • Στο ποσό περιλαμβάνεται και η ημερήσια τροφή.

 Γραμμή Βοήθειας

Έχοντας ως βασικό σκοπό, αφενός την ποιοτική υποστήριξη των μελών της και αφετέρου τη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών λειτουργίας των προγραμμάτων, διαθέτει Συντονιστικό κέντρο, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, το οποίο παρέχει:

 • Ενημέρωση για τις παροχές των προγραμμάτων και την λειτουργία αυτών.
  Συντονισμό (κλείσιμο ραντεβού) για χρήση των παροχών των προγραμμάτων.
  Συντονισμό για την αντιμετώπιση έκτακτου περιστατικού υγείας.
 • Τηλεφωνική επικοινωνία και υποστήριξη, από κτηνιάτρους και εκπαιδευτές για θέματα καθημερινής φροντίδας και συμβουλών συγκατοίκησης με τα κατοικίδια συντροφιάς.

 Για την ένταξη ενός κατοικιδίου: 115 € / έτος

Στην περίπτωση ένταξης δεύτερου κατοικίδιου ισχύει έκπτωση δέκα επί τοις εκατό (10%), τρίτου κατοικίδιου ισχύει έκπτωση είκοσι επί τοις εκατό (20%) και περισσότερα των τεσσάρων τριάντα επί τοις εκατό (30%) επί του συνολικού συνδρομητικού ποσού.