Ασφάλεια Σπιτιού

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες εξασφάλισης

Δεν είναι όλοι ίδιοι και εμείς δεν είμαστε ίδιοι με τους άλλους

Εμπιστοσύνη. Επαγγελματισμός. Εξασφάλιση. Προνοητικότητα. exasfalisou.gr

Εύκολη πλοήγηση στο Περιεχόμενο
Εκτιμώμενος χρόνος διαβάσματος 1 λεπτά

Στο exasfalisou.gr θέλουμε να στεγάσουμε τα όνειρά σας με ασφάλεια και να εξασφαλίσουμε την κατοικία σας ή την επιχείρηση σας .

Γνωρίζουμε ότι οι περιουσίες , που με κόπο έχει αποκτήσει ο καθένας μας, απειλούνται καθημερινά  από πολλούς κινδύνους .

Με την ασφάλιση πυρός – σπιτιού – περιουσίας  μπορούμε να εξασφαλίσουμε κυρίως τα εξής

Την κατοικία σας , ιδιόκτητη ή όχι , είτε την μόνιμη , είτε την εξοχική.

Το  σπίτι μας είναι ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά που έχουμε. Έχει ιδιαίτερη αξία, υλική και συναισθηματική, αφού ο καθένας έχει βάλει μεράκι και αγάπη για να δημιουργήσει το δικό του, προσωπικό χώρο.

Όλοι μας λοιπόν , θέλουμε , να εξασφαλίσουμε το σπίτι από τον οποιοδήποτε κίνδυνο αλλά και από κάθε απρόοπτο συμβάν που μπορεί να απειλήσει την ευημερία μας.

Άλλωστε είμαστε όλοι μάρτυρες των όλο και πιο έντονων καιρικών φαινομένων , των πυρκαγιών και άλλων φυσικών καταστροφών, που μπορούν ξαφνικά να ανατρέψουν τα περιουσιακά μας στοιχεία και φυσικά έτσι να μπει η ζωή μας σε περιπέτειες.

Με σωστό προγραμματισμό , μπορούμε να θωρακίσουμε την περιουσία έναντι σχεδόν όλων των κινδύνων που μπορούν να παρουσιαστούν.

Στους περισσότερους κυριαρχεί η αντίληψη, ότι η ασφάλιση της περιουσίας είναι κάτι πολύ δαπανηρό.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες διαθέτουν πλέον , ευέλικτα προϊόντα , με προσιτό ασφάλιστρο και θα είναι χαρά μας να σας αναλύσουμε τα διαθέσιμα προγράμματα και μαζί να σχεδιάσουμε, βάσει των αναγκών και το δυνατοτήτων σας , αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Σκοπός μας δεν είναι να σας πούμε ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ , αλλά να εξασφαλίσουμε τον χώρο που στεγάζει την οικογένεια και τα όνειρά σας .

ΔΕΙΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΠΥΡΟΣ