Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες εξασφάλισης

Δεν είναι όλοι ίδιοι και εμείς δεν είμαστε ίδιοι με τους άλλους

Εμπιστοσύνη. Επαγγελματισμός. Εξασφάλιση. Προνοητικότητα. exasfalisou.gr

Εύκολη πλοήγηση στο Περιεχόμενο
Εκτιμώμενος χρόνος διαβάσματος 5 λεπτά

Η ασφάλεια αυτοκινήτου πιο προσιτή από ποτέ.

Το αυτοκίνητο αποτελεί ένα βασικό κομμάτι της καθημερινότητας μας. Η ασφάλισή του, πέραν από υποχρεωτική, είναι και αναγκαία, έτσι ώστε να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων. Παράλληλα, όμως, όταν θέλουμε να ασφαλίσουμε το αυτοκίνητό μας, θέλουμε να το κάνουμε γρήγορα, απλά αλλά και στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο το exasfalisou.gr συνεργάζεται με εταιρείες που έχουν αποδείξει ότι είναι αξιόπιστες και όταν τις χρειαστούμε θα σταθούν δίπλα μας. Το ερώτημα είναι αν μπορεί κανείς να βρει τον παραπάνω συνδυασμό της απλής διαδικασίας, των προσιτών τιμών και της αξιοπιστίας.

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο εμείς συνεργαζόμαστε με εταιρείες , ελληνικές και πολυεθνικές , και είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας. Μπορούμε να σας προσφέρουμε λύσεις για το επιβατικό σας όχημα , την μηχανή σας αλλά ακόμα και για οποιοδήποτε επαγγελματικό όχημα ( αγροτικό , φορτηγό , ταξί κ.α ). Προτείνουμε στους πελάτες μας τέτοια προγράμματα  ασφάλισης αυτοκινήτου, που να καλύπτουν την κάθε τους ανάγκη με μοναδική ευελιξία.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε να σας προτείνουμε την καταλληλότερη λύση , βάσει πάντα των μοναδικών αναγκών του εκάστοτε πελάτη.

Χρήσιμες πληροφορίες για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας

Τι κάνουμε σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος;

Καλούμε την Τροχαία για να βεβαιώσει το συμβάν και την ασφαλιστική μας . Σχεδόν όλες οι ασφαλιστικές καλύπτουν με τη Φροντίδα Ατυχήματος τα συμβάντα και στέλνουν εμπειρογνώμονα για να καταγράψει τις ζημιές.

Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψουμε να ανταλλάξουμε στοιχεία με τους οδηγούς των άλλων οχημάτων που ενεπλάκησαν.

Θα πρέπει πάντα μαζί μας να έχουμε ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου μας -που πρέπει να είναι σε ισχύ- το δίπλωμα οδήγησης και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.

Επίσης, η Φροντίδα Ατυχήματος μπορεί να αναλάβει και την μετακίνηση του οχήματος, εφόσον από το ατύχημα έχει προκληθεί ακινητοποίηση και να το μεταφέρει στο συνεργείο που θα επιθυμούμε.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν ο άλλος οδηγός φύγει παραμένουμε στο σημείο για να δηλώσουμε το γεγονός σε τροχαία και ασφαλιστική προς αποφυγήν δυσάρεστων εκπλήξεων στην συνέχεια.

Πώς βλέπω αν έχω έγκαιρο συμβόλαιο ;

Συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία στο παρακάτω link, μπορεί εύκολα ο καθένας να διαπιστώσει απλά και γρήγορα εάν το όχημά του είναι ασφαλισμένο, σε ποια εταιρεία και για ποιο διάστημα ακριβώς.

https://www.hic.gr/hic/Check_ins.aspx

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος της ασφάλισής μου;

Ο υπολογισμός των ασφαλίστρων (τιμολόγηση) γίνεται ελεύθερα από κάθε ασφαλιστική εταιρεία με βάση τους παράγοντες κινδύνου που έχει αξιολογήσει ως κρίσιμους και σημαντικούς.

Ενδεικτικά, οι συνήθεις παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου είναι:

 1. H ηλικία του οδηγού. Εάν είστε νέος οδηγός ή κάτω των 23 ετών ή και τα δύο, θεωρείστε οδηγός υψηλού ρίσκου από τις ασφαλιστικές εταιρείες και επομένως θα πληρώσετε περισσότερα για την ίδια κάλυψη από ότι οι άλλοι οδηγοί (επασφάλιστρο).
 2. Το ιστορικό ζημιών. Όσο λιγότερα κοστίζετε στην ασφαλιστική σας εταιρία, τόσο λιγότερα σας χρεώνει.
 3. Τα χαρακτηριστικά του οχήματος. Κυβικά, ιπποδύναμη, αξία οχήματος, έτος κατασκευής κ.λ.π.
 4. Η γεωγραφική περιφέρεια στην οποία το όχημα συνήθως κυκλοφορεί. Αν ζείτε σε πόλη ή κέντρο, το ρίσκο θεωρείται μεγαλύτερο γιατί όσο αυξάνεται ο αριθμός των κυκλοφορούντων αυτοκινήτων, τόσο συχνότερες γίνονται οι ζημιές.
 5. Συστήματα όπως συναγερμοί, immobilizer και συσκευές ανίχνευσης και εντοπισμού οχημάτων, βοηθούν στη μείωση των ασφαλίστρων.
 6. Η διάρκεια της ασφαλιστικής κάλυψης. Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν έκπτωση στη σύναψη ετήσιου συμβολαίου καθώς μειώνει τα διαχειριστικά τους έξοδα.

ασφάλεια αυτοκινήτου

Ποιες καλύψεις υπάρχουν ή μπορώ να έχω στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό μου

Οι καλύψεις που μπορεί να έχει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου διαφέρουν από εταιρεία σε εταιρεία , αλλά ενδεικτικά αναφέρουμε τις σημαντικότερες

 • Αστική Ευθύνη έναντι τρίτων και επιβαινόντων του οχήματος
 • Αστική Ευθύνη έναντι τρίτων κατά τη μεταφορά του οχήματος και σε φυλασσόμενους χώρους
 • Προσωπικό ατύχημα οδηγού
 • Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα
 • Νομική στήριξη
 • Φροντίδα ατυχήματος
 • Ρυμούλκηση οχήματος λόγω ατυχήματος
 • Πυρκαγιά
 • Αστική ευθύνη προς τρίτους από πυρκαγιά
 • Ολική κλοπή
 • Μερική κλοπή
 • Φυσικά φαινόμενα
 • Θραύση κρυστάλλων (επιλογή μεταξύ διαφόρων ορίων)
 • Ενοικίαση οχήματος λόγω πυρκαγιάς / ολικής κλοπής
 • Αντικατάσταση κλειδιών οχήματος
 • Απώλεια Άδειας Οδήγησης, Αστυνομικής Ταυτότητας, Διαβατηρίου
 • Ίδιες Ζημιές με επιλογή απαλλαγής ( επιλογή μεταξύ διάφορων ορίων )
 • Διασάλευση / Διατάραξη δημόσιας τάξης / Τρομοκρατικές ενέργειες
 • Κακόβουλες ενέργειες με επιλογή απαλλαγής ( Διάφορα όρια )
 • Οδική Βοήθεια
 • Προστασία Αξίας
 • Συμφωνημένη Αξία

 

Σε κάθε ασφάλεια , έτσι και στην ασφάλεια αυτοκινήτου επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένους ασφαλιστικούς πράκτορες .

Πέρα από τις απρόσωπες πλατφόρμες online τιμολόγησης  και την αναζήτηση του χαμηλότερου ασφάλιστρου , είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ανταγωνιστικά πακέτα καλύψεων και τιμών.

 

Υπάρχει τρόπος να διαμορφώσουμε , εμείς οι ίδιοι , το ασφάλιστρο που θέλουμε να πληρώνουμε. Με τρόπο απλό και εύκολο.

Παρακάτω σας δίνουμε ένα παράδειγμα για το πώς μπορούμε να διαμορφώσουμε το τελικό ασφάλιστρο του αυτοκινήτου μας , χρησιμοποιώντας το καινοτόμο εργαλείο του Ασφαλιστικού Γονέα , της Ευρωπαικής Πίστης .

Ας δούμε πως λειτουργεί το πρόγραμμα σε 4 απλά βήματα :

 

 1. Ψωνίστε στα supermarket (Σκλαβενίτης, Μασούτης, Market In) ή γεμίστε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας (EKO, BP, Revoil) ή πληρώστε τον λογαριασμό του κινητού σας (Vodafone) ή κάνετε αγορές σε διάφορα είδη από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (Πλαίσιο, Sephora, Notos, Avis, Pet City, κα.).
 2. Πληρώστε στο ταμείο με μετρητά ή πιστωτική κάρτα.
 3. Δώστε την κάρτα Ασφαλιστικός Γονέας για ενημέρωση των Ευρώ που συγκεντρώσατε.
 4. Η αγορά σας καταχωρήθηκε με επιτυχία .

Τα ευρώ που συγκεντρώνετε , μέσω του προγράμματος ,μειώνουν αντίστοιχα τα ασφάλιστρα στην ανανέωση κάθε υπάρχοντος ή μελλοντικού σας ασφαλιστηρίου συμβολαίου στην Ευρωπαϊκή Πίστη.
Άρα όσο περισσότερο ψωνίζετε από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, τόσο μεγαλύτερη και η μείωση στα ασφάλιστρά σας

Για να συμμετέχει κάποιος στο πρόγραμμα του ασφαλιστικού γονέα , δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση αγοράς προϊόντος.

Η συμμετοχή είναι τελείως δωρεάν και χωρίς καμία συνδρομή.

Από την στιγμή που γίνεσαι μέλος απολαμβάνεις όλα τα προνόμια , μαζεύεις χρήματα , τα βλέπεις στην εφαρμογή του κινητού σου , και ΑΝ ΘΕΣ τα εξαργυρώνεις.

Τόσα απλά.

Επίσης ένα ακόμη μεγάλο προνόμιο του προγράμματος είναι ότι με την αξία των αγορών που κάνετε, εξασφαλίζονται στην οικογένεια σας δωρεάν αγορές από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, σε περίπτωση που δεν θα μπορείτε να είστε πλέον κοντά της λόγω ατυχήματος.

Μπορούμε να αντλήσουμε όποια πληροφορία θέλουμε και στην επίσημη ιστοσελίδα του του προγράμματος εδώ  https://www.asfalistikosgoneas.gr 

 

Η καινοτομία στην ασφάλιση είναι εδώ και γίνεται.

Στην ασφάλιση του 21ου αιώνα ο επαγγελματίας ασφαλιστικός πράκτορας κατανοεί το νέο ψηφιακό περιβάλλον και προσφέρει εξελιγμένες υπηρεσίες στον πελάτη του.

Στο exasfalisou.gr έχουμε στο επίκεντρο τον πελάτη μας και προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ασφάλισης , βάση των αναγκών του εκάστοτε πελάτη.